Sådan laver du en lille fodboldbane i haven med disse 4 trin

Haven er for mange et samlingspunkt og et sted til leg og hygge året rundt. Samtidigt er det et sted, hvor man har muligheden for at være aktiv og dyrke motion med venner og familie på en sjov og samhørig måde, hvor man er med til at sætte rammerne for tiden i udenfor.

Gør tiden i haven sjov og inddrag sporten og fællesskabet med en fodboldbane udenfor, der giver anledning til, at man både kan hygge med spark og skud eller øve og forbedre sine evner inden for sportsgrenens rammer. Lav nemt og hurtigt en lille fodboldbane i haven med disse 4 trin:

1. Find den rette plads til fodboldbanen i haven

At sætte en fodboldbane op i haven kan måske virke som en større projekt, hvor der skal måles af, omrokeres og rettes til - men det forekommer faktisk meget simpelt. Udover at der skal være plads til sjov og leg, skal der samtidigt være plads til, at netop foldboldbanen kan være i haven, men uanset havens størrelse kan du faktisk nemt danne rammerne for den perfekte fodboldbane, der passer til din have.

Hovedreglen når det kommer til at finde den rette plads til fodboldbanen i haven, er så simpelt som det er at finde et fladt og mere eller mindre tomt areal, der giver bolden plads til frit at blive sparket fra mål til mål, så du nemt kan komme i gang med at finde din indre fodboldspiller frem. 

2. Skab fodboldbanens rammer med et mål i hver ende

Når du først har fundet pladsen i haven, hvor de mange fremtidige kampe skal spilles, hvor straffesparkene skal testes af, og hvor legen og sporten skal have plads til at udfolde sig, er det vigtigt at sikre sig at have et mål i hver af banens ender, der sætter rammerne for hyggen og fodboldens helhed.

Der findes mange forskellige slags mål, der hver især giver plads til, at de helt store scoringer kan forekomme, og så behøver du i princippet ikke mere for at danne fodboldbanens plads i haven. Du kan benytte dig af både små eller store mål, mål af stål, mål af træ, eller måske mål med skudtræningsdug så du kan øve dig i at remme plet. 

Det vigtigste er, at fodboldbanen har to mål, der passer til netop dine behov.

3. Sæt prikken over i'et med fodboldtrøjer

Hvis man sigter efter den ideelle fodboldfornemmelse, når man gør plads til de mange timer med spark og bold, kan man med fordel sætte prikken over i'et ved at anskaffe sig fodboldtrøjer til aktiviteten i haven. Find fodboldtrøjer der matcher dine præferencer, hvad end du har lyst til at løbe over græsplænen iført en klubtrøje, eller måske en fodbold trøje der repræsenterer landsholdet.

Få fat i en fodboldtrøje der holder til vind og vejr, er i god kvalitet, og giver fodboldentusiasterne chancen for at tage fodboldspillet i haven til et nyt niveau, hvor haven hurtigt kan forvandle sig til det store fodboldstadium, hvor man spiller som en del af sit yndlingshold. 

4. Find bolden og det gode humør frem

Det er svært at diskutere sig frem til, at bolden ikke udgør den væsentligste bestanddel når der snakkes fodbold. Uden bolden kan målene ikke scores. pointene ikke tælles, og kampen ikke vindes. Brug en bold der passer til jer og jeres spil.

Man kan finde mange forskellige gode fodbolde i mange størrelser, der egner sig til et godt og solidt spil, men man kan samtidigt sagtens benytte sig af skumbolde eller plastikbolde til at have det sjovt imellem målene. Find fodbolden frem og tag det gode humør med ud i haven når der er lagt op til sjov og spil på jeres nye lille fodboldbane i haven.

Menu
Top