Du er landet på Havesæt.dk, det helt rigtige sted at finde havehandsker. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle havehandsker tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Havehandsker til børn

  • Dagens pris: 49,95 kr.
  • Fundet hos Ciha

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Ciha.

Her kan “Havehandsker til børn” fås til 49,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Havehandsker Havehandsker til din lille hjælper i haven.
Med disse kvalitets havehandsker kan din lille hjælper trygt hjælpe dig i haven uden at få skrammer eller beskidte hænder.
Måler 19 x 10 cm…

Se hos Ciha ❯❯

2: Spralla Havehandsker med Klør

Anden anbefaling har vi fundet hos CoolStuff.dk, hvor du kan købe Spralla Havehandsker med Klør til kun 79,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Gør havearbejdet både nemmere og sjovere med Spralla Havehandsker med Klør! Med disse kloforsynede handsker kan du grave i, kradse i og rense bedet uden redskaber og uden at blive beskidt!…

Se hos CoolStuff.dk ❯❯

3: Gardena multi havehandsker dame str. 8

Næste anbefaling er “Gardena multi havehandsker dame str. 8”.

Dagens bedste tilbud på “Gardena multi havehandsker dame str. 8” har vi fundet hos Davidsenshop.dk hvor prisen lige nu er 59,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Gardena arbejdshandsker, der med fordel kan anvendes til alle former for arbejde i haven.
Disse handsker er fremstillet med PPU-belagt forstærkning på håndflade og fingerspidser, der betyder at du får et par slidstærke arbejdshandsker, der samtidig giver…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

4: OX-ON Garden Comfort 5301 havehandsker – str. 8

Produkt nummer 4 på vores “havehandsker-liste” er OX-ON Garden Comfort 5301 havehandsker – str. 8 som du lige nu kan købe for 49,95 hos Davidsenshop.dk

Forhandlerens beskrivelse:
OX-ON Garden Comfort 5301 havehandsker – str.
8…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

5: OX-ON Garden Supreme 5600 havehandsker – str. 7

Sidste produkt på vores liste er OX-ON Garden Supreme 5600 havehandsker – str. 7 som vi har fundet til 49,95 hos Davidsenshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
OX-ON Garden Supreme 5600 havehandsker – str.
7…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste havehandsker i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse havehandsker:

Dyreste Havehandsker på listen er Bradleys Heritage lange havehandsker (sæt), læder/læder fra Godsejeren med en pris på 399.00. Billigste udvalgte Havehandsker er Garden Life – Havehandsker til børn i 4 farver – Blå som du kan købe for 19.00 hos Bolig & Haven. Forskellen på de to priser er 380 kr.
Ovenstående Havehandsker data og priser er hentet fra 8 butikker (Ciha, CoolStuff.dk, Davidsenshop.dk, Bolig & Haven, Godsejeren, Bazta.com, Flenci.dk, ES Furniture). Alle Havehandsker tilbud er opdateret i dag 30-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Havehandsker guides:

Fandt du ikke det rigtige Havehandsker blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Havehandsker: