Der er mange gode grunde til at du vil elske et oppusteligt spa badekar - perfekt afslapning i haven

Et oppusteligt spa badekar er den direkte vej til stor velvære. Det er ikke alle der har et badekar i deres badeværelse. De fleste moderne byggerier prioritere plads frem for luksus og har derfor ofte bare en brusekabine. Ikke desto mindre kan et badekar noget som ingen brusekabine kan gøre det efter. Et badekar er velvære på et helt andet plan. Læs med herunder og få et par gode grunde til hvorfor du skal overveje, at anskaffe dig et oppusteligt spa badekar.

Et oppusteligt spa badekar giver dig timevis af velvære

Vand er i sig selv velvære. At svømme i havet en varm sommerdag, kan minde om ægte lykke i hele kroppen. Næsten det samme kan du opleve i svømmehallen, hele året rundt. Men, bare det at være i vand, giver kroppen afslapning og velvære, på en helt speciel måde. Har du ikke et badekar derhjemme, kan du overveje at anskaffe dig et oppusteligt spa badekar. Det fylder ikke mere end et almindeligt badekar og du kan placere det lige midt i stuen, eller ude på græsplænen, alt efter vejret og dine lyster.

Et oppusteligt spa badekar passer til de fleste og har lækkert udstyr

Størrelsen på et oppusteligt spa badekar er kun en lille smule større end et almindeligt badekar. Siderne er oppustelige og derfor lidt tykkere end et almindeligt badekar. Til gengæld er siderne bløde og fleksible. Et oppusteligt spa badekar har bløde sider, blød og lækker støtte til nakken og en smart kopholder, så du kan nyde en kold øl eller sodavand, samtidig med at du slapper af i det oppusteligt spa badekar.

Et oppusteligt spa badekar fylder ingenting

I oppustet tilstand fylder dit spa badekar lidt mere end et almindeligt badekar. Når det bliver pakket sammen, fylder det næsten ingenting. det kan ligge oven på et højskab eller på en ledig og tør plads i dit haveskur. Der medfølger en pose til opbevaringen, så dit oppusteligt spa badekar ikke bliver beskidt eller beskadiget under opbevaringen.

Et oppusteligt spa badekar er nemt at gøre rent

Som et udendørs badebassin, kan dit oppusteligt spa badekar godt blive udsat for snavs fra omgivelserne. Du kan tørrer badekaret af med en let opløsning af almindeligt opvaskemiddel. Er der meget kalk i dit vand, kan du vælge at tilføje lidt eddike i vandet. Eddike opløser kalken, før den når at sætte sig som trælse render i dit oppusteligt spa badekar.

Bruger du hårshampoo og balsam i dit oppusteligt spa badekar, bør du bruge et lidt skrappere rengøringsmiddel. Både hårshampoo og især balsam indeholder olie, som kan være lidt mere genstridigt at slippe helt af med igen.

Selv om det er nemt at gøre dit badekar rent, bør du ikke sjuske. Sørg for at dit oppusteligt spa badekar er helt tørt og rent, før du pakker det sammen. Fugt og snavs kan blive til mug og skimmel, hvis det bliver pakket sammen og ikke bliver brugt i længere tid.

Et oppusteligt spa badekar koster ikke særligt meget

Har du ikke et badekar i dit badeværelse og kunne du rigtig godt tænke dig det, så kan et oppusteligt spa badekar være løsningen. Et badekar i stort set alle andre materialer er meget dyrt. Dertil kommer en eventuel ombygning af dit badeværelse. Det kan blive en meget bekostelig omgang. I sammenligning er et oppusteligt spa badekar absolut den nemmeste og billigste løsning.

At tage en middagslur eller en tur i badekaret

En middagslur kan gøre hele forskellen på din dag. Har du sovet lidt for lidt, eller har du bare haft meget om ørene, så kan en god middagslur være lige det du trænger til. En tur i badekar kan noget andet og på sin vis noget mere.

Din krop kommer til at slappe fuldstændigt af i alle led og muskler. Det varme vand giver lindring. Roen indfinder sig af sig selv og giver dit hoved lov til at sætte tempoet ned. Du sover naturligvis ikke, men du er i dit oppusteligt spa badekar, men afslapningen og følelsen af velvære bagefter, kan være meget mere givende end en almindelig middagslur.

Vand og velvære hænger uløseligt sammen

Måske kender du det fra de herlige bade ture i havet, når den danske sommer tillader det. Hvis ikke så tænk på de tyrkiske bade, de termiske bade og Islands vulkanske bade. Der er en helt klar grund til at folk gerne rejser langt for at gå i bad.

Det handler ikke om at blive ren. Det handler om at give kroppen velvære på et helt andet plan. Desuden er vand god lindring på alle mulige former for dårligdomme. Gigt i alle former har rigtig godt af vand og varme. Det varme vand kan noget som ingen medicin kan efterligne.

Vand er inspiration til gode lege

Et oppusteligt spa badekar kan selvfølgeligt også bruges som et almindeligt svømmebassin. Formen gør at to børn nemt kan hoppe i og have timevis af sjov vand leg i sommer varmen. Børn, sommer og vand, er indbegrebet af ferie og hygge. Det smarte ved et oppusteligt spa badekar er, at det både kan bruges som almindeligt badekar indendørs og som spa badekar udendørs og oven i købet også som badebassin til ungerne. Det er altså et enkelt produkt, med mange anvendelsesmuligheder.

Menu
Top