Du er landet på Havesæt.dk, det helt rigtige sted at finde Bloomingville havestol. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Bloomingville havestol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: BLOOMINGVILLE Sole havestol, foldbar – natur bambus

  • Mærke: Bloomingville
  • Materiale: Bambus

Vores første anbefaling er “BLOOMINGVILLE Sole havestol, foldbar – natur bambus” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Vi er glade for at præsentere denne foldbare Sole havestol fra Bloomingville.
Stolen er lavet af naturfarvet bambus for at opnå den organiske, hyggelige og hjemlige følelse af det naturlige materiale.
Vi anbefaler at placere den i et overdækket område….

Tjek bedste pris ❯❯

2: BLOOMINGVILLE Monsi havestol, m. armlæn – sort galvaniseret jern

  • Mærke: Bloomingville
  • Farve: Sort

Sidste produkt på vores liste er BLOOMINGVILLE Monsi havestol, m. armlæn – sort galvaniseret jern som vi har fundet til 1399,- hos Likehome.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Lækker og stilren Monsi havestol med behagelige armlæn fra Bloomingville.
En stol, der er lavet i sort holdbart galvaniseret jern, og som derfor egner sig godt til at bruge på terrassen og i haven. Dæk bordet med dit yndlingsporcelæn og inviter dine gæ…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Bloomingville Havestol på listen er BLOOMINGVILLE Monsi havestol, m. armlæn – sort galvaniseret jern fra Likehome.dk med en pris på 1399.00. Billigste udvalgte Havestol er BLOOMINGVILLE Sole havestol, foldbar – natur bambus som du kan købe for 1099.00 hos Mostersskur.dk. Forskellen på de to priser er 300 kr.
Ovenstående Bloomingville Havestol data og priser er hentet fra 2 butikker (Mostersskur.dk, Likehome.dk). Alle Bloomingville Havestol tilbud er opdateret i dag 30-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Havestol guides:

Fandt du ikke det rigtige Havestol blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Havestol: