Du er landet på Havesæt.dk, det helt rigtige sted at finde Bloomingville havebænk. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Bloomingville havebænk tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: BLOOMINGVILLE Sole havebænk, foldbar – natur bambus (120×54)

  • Mærke: Bloomingville
  • Materiale: Bambus

Sidste produkt på vores liste er BLOOMINGVILLE Sole havebænk, foldbar – natur bambus (120×54) som vi har fundet til 1799,- hos Mostersskur.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: L: 120 H: 82 B: 54 cm. Materiale: Bambus Sole er en serie af bambus møbler fra Bloomingville der er designet med komfort og kvalitet i mente – og så er det bare super flotte møbler:-) Denne lækre bænk med ryglæn er perfekt på terrassen eller i…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Bloomingville Havebænk på listen er BLOOMINGVILLE Sole havebænk, foldbar – natur bambus (120×54) fra Mostersskur.dk med en pris på 1799.00. Billigste udvalgte Havebænk er BLOOMINGVILLE Sole havebænk, foldbar – natur bambus (120×54) som du kan købe for 1799.00 hos Mostersskur.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Bloomingville Havebænk data og priser er hentet fra 1 butikker (Mostersskur.dk). Alle Bloomingville Havebænk tilbud er opdateret i dag 30-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Havebænk guides:

Fandt du ikke det rigtige Havebænk blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Havebænk: