Du er landet på Havesæt.dk, det helt rigtige sted at finde Marcus havebord. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Marcus havebord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Marcus Havebord, Grå

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos MyHomeMøbler.dk.

Her kan “Marcus Havebord, Grå” fås til 3699,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Marcus er et luksuriøst og rundt havebord med høj stil. Kombinér Marcus spisebord med nogle af de forskellige lænestole fra samme serie og skab et hyggeligt spisebordssæt til haven.
Bordet er fremstillet af vejrbestandigt polyrattan hvilket gør, at det ka…

Se hos MyHomeMøbler.dk ❯❯

2: Marcus Loungesæt M. 3 Pers. Sofa, Lænestole Og Havebord, Naturfarvet

Sidste produkt på vores liste er Marcus Loungesæt M. 3 Pers. Sofa, Lænestole Og Havebord, Naturfarvet som vi har fundet til 12399,- hos MyHomeMøbler.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Marcus loungesæt er et skønt sæt bestående af en 3-personers loungesofa, to lænestole og et tilhørende bord.
Til dette sæt medfølger naturfarvede hynder, som sørger for rigtig god komfort.
Loungesofaen har en højde på 100 cm, en dybde på 85 cm og en længd…

Se hos MyHomeMøbler.dk ❯❯

Dyreste Marcus Havebord på listen er Marcus Loungesæt M. 3 Pers. Sofa, Lænestole Og Havebord, Naturfarvet fra MyHomeMøbler.dk med en pris på 12399.00. Billigste udvalgte Havebord er Marcus Havebord, Grå som du kan købe for 3699.00 hos MyHomeMøbler.dk. Forskellen på de to priser er 8700 kr.
Ovenstående Marcus Havebord data og priser er hentet fra 1 butikker (MyHomeMøbler.dk). Alle Marcus Havebord tilbud er opdateret i dag 30-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Havebord guides:

Fandt du ikke det rigtige Havebord blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Havebord: